Bowtag

Bowtag är ett nytt spännande koncept med bågskytte med speciella pilar.

Varje spelare är utrustad med båge och mask. Man är snabbt igång med att spela med sina vänner. Pilarna som används har en mjuk skumspets som studsar utan att lämna ett märke och kan jämföras med att träffas av en mjuk boll.

Spelet har inspirerats av amerikanernas dodgeball, en sport som de flesta nog känner igen från sin skoltid som spökboll.

Spelarna delas upp i två lag, med tre till sex spelande i varje lag, som ska försöka träffa motståndarlaget med sina pilar samtidigt som man ska undvika att bli träffad själv. Detta spel kan även kallas ”last man standing”. Här gäller det att inte bli träffad helt enkelt.

Bowtag går utmärkt att spela både inomhus och utomhus. Inomhus i gymnastik- /sporthallar, utomhus antingen på plats på vår bana eller hos er. Kontakta oss för mer info.

Bowtag är en sport fylld med spänning där du får adrenalinet att pumpa. Vi satsar på kvalité, för att erbjuda dig en garanterat häftig upplevelse som gör att du går härifrån med ett leende på läpparna och ett minne som du sent kommer glömma.

Med vår duktiga och erfarna personal är detta en upplevelse som kan uppskattas av såväl nya som rutinerade spelare, i alla åldrar. Här kan alla delta på lika villkor då detta är ett spel som kräver mer sinne för taktiskt tänkande, lagsamarbete och mod än en god fysik. Bowtag rekommenderas för spelare i åldern 8-9 år och uppåt och tidigare erfarenhet krävs inte.

Vi arrangerar Bowtag för alla tillfällen, både för privatpersoner och för företag.

Bowtag är ett säkert sätt att skjuta pil på sina kollegor eller vänner utan att någon riskerar att ta skada!

Så vill du sätta lite fart på kickoffen, möhippan, svensexan eller födelsedagsfesten eller om du rent av kanske har andra önskemål så kontakta oss.

Ingen utmaning är för stor för oss!